Головна » Новини » ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики у 2023/2024 навчальному році

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики у 2023/2024 навчальному році

28 січня (І тур) та 04 лютого (ІІ тур) 2024 року в дистанційній формі було проведено ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. Метою змагань є популяризація математичних знань серед учнівської молоді, розвиток розумових здібностей, формування предметних та ключових компетентностей.

Цього року 129 учнів закладів освіти Кіровоградської області зійшлися у напруженій боротьбі за звання переможця, а саме: 34 учні 8 класу, 34 учні 9 класу, 34 учні 10 класу, 27 учнів 11 класу. Учасники мали змогу продемонструвати не тільки глибину своїх математичних знань, а й неординарність мислення та оригінальний підхід до розв’язування задач.

Завдяки злагодженій роботі оргкомітету та досвідчених членів журі олімпіада пройшла на належному рівні.

Активну участь в організації та проведенні заходу взяли адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора з навчально-організаційної діяльності Василя НУДНОГО та співробітники – Лілія СОЛОНЬКО, Людмила ХЛАНЬ, Ольга ЛИТВИНЕНКО, Оксана БОГДАНОВА, Тетяна ЦІПЕРКО, Сергій САМОЙЛОВ, Олена ТАТАРЕНКО, Іван ЗАДОРОЖКО, Артур ЧАСТАКОВ.

До складу журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики увійшли викладачі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка та вчителі математики закладів освіти міста Кропивницького та Кіровоградської області.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів і вдалого виступу на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики!