Головна » Новини » ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії у 2023/2024 навчальному році

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії у 2023/2024 навчальному році

03 лютого 2024 року проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії у 2023/2024 навчальному році (дистанційна форма). Змагання передбачали участь учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти. Перевірити свої інтелектуальні здібності, знання з хімії виявили бажання 162 учні, що становить 79 % від квоти (206 учасників), а саме:
– 8 клас – 49 учнів;
– 9 клас – 40 учнів;
– 10 клас – 37 учнів;
– 11 клас – 36 учнів.
Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора з навчально- організаційної діяльності Василя НУДНОГО; Людмила ХЛАНЬ, завідувач НМЛ природничо-математичних та інформатично-технологічних дисциплін; Тятяна ЦІПЕРКО, Сергій САМОЙЛОВ, Оксана БОГДАНОВА, методисти НМЛ; Ольга ЛИТВИНЕНКО, завідувач навчально-методичного центру дистанційного навчання; співробітники – Іван ЗАДОРОЖКО, Артур ЧАСТАКОВ, а також голова журі – Валентина ПЛЮЩ, професор кафедри природничих наук і методик їхнього навчання Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, доктор педагогічних наук, професор.

До складу журі обласної олімпіади з хімії увійшли викладачі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, Донецького національного медичного університету, методист НМЛ природничо-математичних та інформатично-технологічних дисциплін Тетяна ЦІПЕРКО, досвідчені учителі закладів загальної середньої освіти.

Дякуємо педагогам за підготовку учнів до олімпіадних випробувань. Учасникам олімпіади бажаємо успіхів у вивченні найзагадковішої науки «Хімія», у її дослідженнях та розвитку. Здоров’я, сил, наснаги та прагнення не зупинятися на досягнутому. Переможцям олімпіади побажаємо гідно представити команду Кіровоградської області на IV етапі змагань. Разом ми зможемо все!