Головна » Новини » Навчання, підвищення кваліфікації та перевірка знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності

Навчання, підвищення кваліфікації та перевірка знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності

У період з 08 по 12 квітня 2024 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» було проведено навчання у форматі освітнього онлайн-форуму на тему «Безпечні формули розбудови освітнього середовища: від планування до контролю» (наказ директора департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової організації від 25.03.2024 року №92-од «Про проведення навчання, підвищення кваліфікації та перевірку знань посадових осіб (членів постійно діючих комісій) закладів освіти області з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності»).

Заняття для учасників було організовано у змішаному форматі.

До лекційно-практичних занять були залучені члени обласної постійно діючої комісії з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності, а також фахівці державних органів управління:

  • Головного управління ДСНС України в Кіровоградській області;
  • Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградської області;
  • Південно-східного управління Державної служби міжрегіональної Державної служби з питань праці.

Навчанням було охоплено понад 500 педагогічних працівників області.

Здобувачі освіти мали можливість завантажити презентаційні матеріали для використання в роботі та опрацьовувати додаткові джерела за посиланням:
https://classroom.google.com/c/NjcyMTMyNzUxMTIz?cjc=tsyn5vc
За результатами вищевказаного онлайн – форуму 12 квітня 2024 року проведено перевірку знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Дякуємо всім учасникам за плідну роботу! Нехай попереду Вас чекає багато відкриттів, звершень і блискучих досягнень!!! Учимося, діємо, мріємо, стараємося, віримо, працюємо і наближаємо перемогу РАЗОМ, бо тільки РАЗОМ ми здатні подолати всі труднощі і пройти крізь терни до зірок!