Головна » Новини » Інформаційно-методичні матеріали «#НМТ на 200 балів»

Інформаційно-методичні матеріали «#НМТ на 200 балів»

Цьогоріч підготовлено вже другий випуск інформаційно-методичних матеріалів «#НМТ на 200 балів» (укладач –  Вареха А.Г.), у яких представлено не лише професійну діяльність освітян як висококваліфікованих фахівців, відкритих до змін і нових ідей, а й їхні особисті якості, хобі, волонтерську діяльність.

«#НМТ на 200 балів» допоможуть педагогам ефективно організувати підготовку здобувачів освіти до національного мультипредметного тесту. У них презентовано педагогічні ідеї 47 учителів області, які підготували 51 випускника закладів загальної середньої освіти. Зокрема, саме ці здобувачі освіти одержали за результатами національного мультипредметного тесту 2023 року максимальну кількість балів із субтестів: «Українська мова», «Історія України», «Математика», «Англійська мова», «Біологія», «Хімія».

Висловлюємо щиру вдячність освітянам за невтомну творчу й сумлінну працю, волонтерську діяльність, яка наближає Перемогу. Бажаємо здійснення професійних та життєвих планів, мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя, піднесення й окрилення для підкорення нових вершин та здобутків.

Матеріали можна переглянути на однойменному сайті за покликанням: https://sites.google.com/view/nmt200balls .

З вірою в перемогу та світле майбутнє України!