Головна » Друкована продукція » 2016 » Організація та проведення екскурсій і подорожей з учнівською та студентською молоддю, перевезення організованих груп дітей автомобільним транспортом в органах управління освітою та закладах освіти Кіровоградської області

Організація та проведення екскурсій і подорожей з учнівською та студентською молоддю, перевезення організованих груп дітей автомобільним транспортом в органах управління освітою та закладах освіти Кіровоградської області

Організація та проведення екскурсій і подорожей з учнівською та студентською молоддю, перевезення організованих груп дітей автомобільним транспортом в органах управління освітою та закладах освіти Кіровоградської області: [методичні рекомендації]. – Кіровоград: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2016. – 28 с.

В основу видання покладено матеріали, які були попередньо надіслані органам управління освітою райдержадміністрацій, міських рад Кіровоградської області відповідно до листа комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» від 01.09.2015 року № 475/18-09.

Запропоновані матеріали містять вимоги Міністерства транспорту України щодо забезпечення безпеки перевезень пасажирів, додержання перевізниками правил надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом, особливо перевезення організованих груп дітей на оздоровлення, проведення туристичних та екскурсійних подорожей. А також рекомендації департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації щодо порядку оформлення документації та здійснення зазначених вище перевезень.

Окрім того, у посібнику подано алгоритм дій адміністрації закладу щодо організації окресленого напряму роботи та зразки окремих документів, які необхідні для здійснення вказаних вище видів перевезень. Значну увагу зосереджено на правах та обов’язках керівника і заступника керівника групи, які проводять екскурсію, подорож, організоване перевезення.

Видання адресоване методистам методичних кабінетів (центрів) відділів, управлінь освіти райдержадміністрацій, міських рад, адміністрації загальноосвітніх закладів, керівникам закладів освіти обласного підпорядкування, директорам НМК професійно-технічної освіти.

Завантажити