Головна » Новини » Управлінські студії в Новоукраїнці

Управлінські студії в Новоукраїнці

        30-31 березня за ініціативи районного методичного кабінету відділу освіти Новоукраїнської районної державної адміністрації та за сприяння Кіровоградського регіонального представництва видавництва « Шкільний світ» ( Супрун Л.М.) для творчих керівників та педагогів закладів освіти району відбулися семінари-тренінги « Керівництво та лідерство: відчуйте різницю» та « Що робить людину щасливою на роботі, або мотивація колективу». Їх провела Галіцина Людмила Вікторівна –головний редактор всеукраїнської газети « Управління освітою», відмінник освіти України, арт-терапевт-психолог, Випускник програми Американської Ради.  

      75 освітян району знайомилися з сучасними здобутками психології та менеджменту в галузі освіти , відпрацьовували навички згуртування колективу, створювали моделі успішних працівників, які щасливі на роботі. 
      Метою тренінгових занять був не лише професійний, а й особистісний розвиток педагогів.
      6 годин інтенсивної роботи промайнули неначе 6 хвилин. А головне-мета зустрічі досягнута. Учасники і відпочили від повсякденної роботи, і навчилися новому.
Позитивні враження переповнювали. І, мабуть, найважливішим здобутком є те, що всі педагоги відзначили високий рівень проведення семінарів-тренінгів. Ось окремі відгуки їх учасників: « Ми відчули себе справжніми професіоналами», « Отримали натхнення для роботи», « Після таких семінарів хочеться жити і творити», « Знала про те, що буде добре, але настільки….»…
      Людмила Галіцина відмітила позитивну енергетику новоукраїнських учителів, їх прагнення до пізнання нового та відзначила високий рівень професійної компетентності.
Організатори семінару щиро дякують за допомогу в організації тренінгу регіональному представникові видавництва « Шкільного світу» в Кіровоградській області Супрун Л.М. та адміністрації Новоукраїнської ЗШ № 8.

 

Каєнко Н.Г, завідуюча РМК 
Хівренко С.М, методист РМК























 


Коментарів немає