Головна » Новини » Заняття обласної школи молодого керівника

Заняття обласної школи молодого керівника

15 жовтня 2015 року на базі Кіровоградського обласного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) відбулось друге заняття школи молодого керівника з проблеми «Маркетинговий підхід в управлінні загальноосвітнім навчальним закладом. У заході взяли участь директори шкіл та заступники директорів шкіл з навчально-виховної роботи з 15 регіонів області.

 

Керівники  гімназії – директор Коротков Анатолій Єгорович та заступник директора з навчально-виховної діяльності Шеремет Павло Миколайович організували  екскурсію  закладом та спілкування з учнями і вчителями.  Анатолій Єгорович  висвітлив  напрямки адміністративно-управлінської діяльності гімназії щодо створення умов для варіативності навчання та впровадження інноваційних технологій.

З основними завданнями семінарського заняття, принципами, стратегіями  й тактиками маркетингової діяльності у навчальних закладах слухачів ознайомила Трубіна Валентина Геларіївна, методист обласного навчально-методичного центру освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб.

Керівники комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання  «Багатопрофільний ліцей – фізико-математична школа – ЗШ І-ІІІ ст. № 18 ЦДЮТ «Надія» Кіровоградської міської ради директор Приліпко Валентина Іванівна  і заступник директора з навчально-виховної роботи
Кирилюк Анжела Петрівна презентували досвід роботи «Програмно-цільовий метод та проектні технології  в управлінні навчальним закладом» та поділились секретами маркетингового управління щодо розвитку матеріально-технічної бази школи.

 

Завідувач центру освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб
Половенко Олена Вікторівна окреслила науково-методичні засади створення та розвитку інноваційного освітнього середовища.

З досвідом управлінської роботи з проблеми «Розвиток освітнього середовища навчального закладу шляхом запровадження фандрайзингу в управлінську діяльність» поділився переможець конкурсу «Учитель року-2014» у номінації «Директор школи», заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Коваленко Сергій Петрович.

Під час виступу Сергій Петрович зупинився на питаннях децентралізації влади, стратегічних напрямках розвитку освіти в області,  проблемах та умовах функціонування навчальних закладів, відповів на запитання учасників заходу.

Слухачі школи молодого керівника отримали індивідуальні консультації з питань планування роботи навчального закладу.

З матеріалами  заняття школи молодого керівника можна ознайомитись за посиланням.

Завантажити

Працівники обласного центру освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб висловлюють щиру вдячність Короткову Анатолію Єгоровичу, Шеремету Павлу Миколайовичу, Коваленку Сергію Петровичу, Приліпко Валентині Іванівні, Кирилюк Анжелі Петрівні за сприяння, організацію  та участь у обласному методичному заході.

 

Матеріали підготувала методист ОНМЦ освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб В. Трубіна

 

 

 


Коментарів немає