Головна » Новини » Заключний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Заключний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Вітаємо МЕЛЬНИК  Ірину  Петрівну  (9 місце у номінації «Українська мова і література») та ПРОШУ Антоніну Валеріївну (8 місце у номінації «Трудове навчання») з успішною участю у всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2021».

 

.

Ірина Петрівна МЕЛЬНИК, вчитель української мови і літератури  комунального закладу «Ліцей «Науковий» міської ради міста Кропивницького», упродовж конкурсних днів заявила про себе як креативного вчителя, що пропагує нові підходи до викладання української мови та літератури через мислеобрази та уміло експериментує із новими дистанційними застосунками. У конкурсних випробуваннях «Дистанційний урок», «Аналіз поетичного твору» педагог отримала високі бали від журі та посіла  перші місця. У конкурсних випробуваннях «Майстер-клас» та «Урок» реалізувала інноваційні  сучасні підходи до викладання предметів «Українська мова» та «Українська література», що кардинально мають змінити традиційні системи методики, адже іншим є цифрове суспільство, іншими є діти.

Антоніна Валеріївна ПРОША, вчитель трудового навчання навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» Знам’янської міської ради Кіровоградської області, упродовж конкурсних днів проявила себе як ініціативний та відповідальний педагог, який вирізняється постійним творчим пошуком, новизною та прагненням до саморозвитку. Глибоко переймається результатами своєї роботи, свідомо і творчо обирає методи навчання, планує сходження вихованців від спільної освітньої діяльності до продуктивної індивідуальної практики навчання й самоосвіти. Своє головне завдання як вчителя трудового навчання вбачає у формуванні в учнів таких компетентностей, що допоможуть їм бути успішними людьми поза стінами школи.

Пишаємося Вами!

Зичимо не зупинятися на досягнутому, а рухатися далі! Час визначає найкращих!