Головна » Новини » Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та П’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»

Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та П’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»

З 16 по 18 березня 2017 р. у м. Києві відбувся знаковий для закладів освіти України захід. Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України організувала та провела  Восьму міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти» та П’яту міжнародну виставку освіти за кордоном «World Edu».

У роботі виставки взяли участь 796 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу: Польщі, Австрії, Німеччини, Швейцарії, США, Болгарії, Чехії, Литви, Молдови, Грузії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Китаю. Серед учасників виставки був і наш заклад.

Комунальний заклад «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» відзначений золотою медаллю у номінації «Інновації в упровадженні в освітню практику системи дистанційного навчання».

Роботу виставки супроводжувала змістовна тематична програма, яка включала науково-практичні конференції, тематичні семінари, воркшопи, презентації, майстер-класи, панельні дискусії за участю провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, педагогів-практиків, представників закордонних навчальних закладів, агенцій, міжнародних представництв, виробників і постачальників засобів навчання.

Інформацію підготувала завідувач відділу інноваційних технологій А.Кирилюк