Головна » Новини » Репортаж другого дня ХХХVІI Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

Репортаж другого дня ХХХVІI Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

bio1629 березня продовжилися конкурсні випробування учасників ХХХVІI Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології на базі комунального закладу «НВО № 25 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання «Ліра» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».

З 10.00 до 12.00 учасники олімпіади виконували завдання теоретичного туру (тести групи В). На час проведення теоретичного туру Всеукраїнською асоціацією виробників мінеральних та питних вод України було забезпечено всіх учасників олімпіади мінеральною водою.

З 14.00 до 17.00 для учасників олімпіади проведені захоплюючі оглядові екскурсії за різними тематичними маршрутами, які включали Площу Героїв Майдану, історичні місця центральної частини міста Кіровограда, яке зберегло красу і затишок, створену ще в XIX столітті, і примножене творіннями сучасників.

Гості дізналися про історію «Маленького Парижу» (так лагідно називають кіровоградці своє рідне місто), відвідавши обласний краєзнавчий та обласний художній музеї.

Екскурсії підготували і провели Гайда Л.А., методист науково-методичної лабораторії виховної роботи і формування культури здоров’я, та Митрофаненко Ю.С., старший викладач кафедри теорії та методики середньої освіти, кандидат історичних наук.