Головна » Новини » Державне науково-виробниче підприємство “Картографія”

Державне науково-виробниче підприємство “Картографія”

     Державне науково-виробниче підприємство “Картографія” протягом 2012 року розробило та видало комплекти навчально-методичної літератури, підручники, електронні навчальні посібники та інтерактивні карти для загальноосвітніх навчальних закладів.

У жовтні 2012 року ми підготували методику навчання для всіх курсів географії, що затверджена Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України як підручник для вищих навчальних закладів, 512 сторінок. Підручник «Загальна методика навчання географії» може бути використаний як викладачами так і студентами, що навчаються за фахом.

Нвчальний посібник «Основи геоінформаційн их систем і технологій» . Матеріал посібника допоможе сформувати теоретичну базу знань з основ геоінформатики, уміння й навички ефективно використовувати сучасні геоінформаційні системи і технології у своїй діяльності, що сприятиме розумінню принципів подання й візуалізації географічної інформації у геоінформаційних системах та набуттю навичок роботи в сучасному геоінформаційному програмному забезпеченні. 184 сторінки.

Атлас «Історія України» популяризує історичі знаня, огляд території України у різні періоди її історичного шляху, споглядання динаміки подій, надання можливості робити висновки та узагальнення. 156 сторінок.


Коментарів немає