Головна » Новини » Обласна Науково-методична конференція «Забезпечення наступності у функціонуванні змістового компонента дошкільної та початкової освіти».

Обласна Науково-методична конференція «Забезпечення наступності у функціонуванні змістового компонента дошкільної та початкової освіти».

   5 листопада 2012 року, відповідно до наказу управління освіти і науки обласної державної адміністрації від 03.02.2012 р. №36 «Про проведення обласних науково-методичних заходів, конференцій, семінарів, засідань творчих груп, занять шкіл творчого вчителя, педагогічної майстерності, майстер-класів тощо у 2012 році» кафедрою дошкільної та початкової освіти Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського була проведена обласна науково-методична конференція «Забезпечення наступності у функціонуванні змістового компонента дошкільної та початкової освіти». 

 У конференції брали участь вихователі-методисти дошкільних навчальних закладів та  вчителі початкових класів загальноосвітніх шкіл  Кіровоградської області, науково-педагогічні працівники обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського та Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Учасники  конференції мали змогу обмінятися досвідом щодо шляхів забезпечення наступності у роботі дитячого садка і школи та реалізації компетентнісного підходу  до розв’язання основних завдань дошкільної та початкової освіти в світлі реалізації Державного стандарту дошкільної освіти України та Державного стандарту початкової загальної освіти. 

Програма обласної науково-методичної конференції

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментарів немає