Головна » Новини » ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії

ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії

З 31 березня по 05 квітня 2024 року на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії.

В інтелектуальних змаганнях взяли участь 71 учасник 10–11 класів, а саме:
32 учня 10 класу та 39 учнів 11 класу, які виконували завдання, що входили до теоретичного та практичного турів.

Цього року команду Кіровоградської області було представлено у складі:

Поліни КОНДРАТЕНКО, учениці 10 класу комунального закладу «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради»; учнів 10-го і 11-го класів комунального закладу «Ліцей «Науковий» Кропивницької міської ради» Артема ЖЕРНОВОГО та Михайла СКІЧКА.
Керівник команди Юрій БУРЯК, вчитель фізики та астрономії комунального закладу «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради».

Поліну КОНДРАТЕНКО та Михайла СКІЧКА рішенням оргкомітету та журі ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії нагороджено дипломами ІІІ ступеня.

Безмежно дякуємо учням за чудовий виступ та круті здобутки, а також готовність вчитися й прогресувати, вчителям Олегу ВОЛЧАНСЬКОМУ та Олександру МІРОШНИЧЕНКО – за підготовку талановитих учнів до олімпіади, щиро бажаємо всім ВАМ успіхів, наснаги та нових творчих досягнень.