Головна » Новини » ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

З 24 по 29 березня 2024 року на базі Івано-Франківського спортивного ліцею Івано-Франківської обласної ради з метою підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді проводився ІV (фінальний) етап LVIІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

В інтелектуальних змаганнях взяли участь 139 учнів із 22 областей України, м. Києва та Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які виконували завдання, що входили до теоретичного та експериментального турів.

Цього року команду Кіровоградської області було представлено у складі:

  • Богдана МАКОВЕЦЬКОГО, учня 8 класу комунального закладу «Ліцей № 2 Долинської міської ради»;
  • Олександра ДРОБІНА, учня 9 класу комунального закладу «Гімназія «Інтелект» Кропивницької міської ради»;
  • Вячеслава ШЕВЧЕНКА, учня 10 класу комунального закладу «Ліцей «Муніципальний колегіум» Кропивницької міської ради»;
  • Антоніни КОРЧІНСЬКОЇ, учениці 11 класу Бережинського ліцею «Лідер» Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

Керівник команди Сергій САМОЙЛОВ, методист науково-методичної лабораторії природничо-математичних та інформатично-технологічних дисциплін комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського».

Рішенням оргкомітету та журі ІV етапу LVIІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики дипломом ІІІ ступеня нагороджено Вячеслава ШЕВЧЕНКА.

Щиро дякуємо учасникам за волю до перемоги та готовність вчитися й прогресувати, вчителям – Каріні СЕРЕДЮК, Ользі ДИГАС, Світлані БАНУЛ та Євгенію ЦАРЕНКО за підготовку талановитих учнів до олімпіади.