Головна » Новини » ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (трудового навчання) у 2023/2024 н.р.

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (трудового навчання) у 2023/2024 н.р.

21 січня 2024 року у дистанційній формі відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (трудового навчання). Загальна кількість учасників – 72 (24 – з 9 класів, обслуговуючі види праці, 16 – з 9 класів, технічні види праці, 17 – з 11 класів, обслуговуючі види праці, 15 – з 11 класів, технічні види праці).

У проведенні ІІІ (обласного) етапу олімпіади з технологій (трудового навчання) науково-методичною лабораторією природничо-математичних та інформатично-технологічних дисциплін КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» здійснена значна організаційно-методична робота. Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора з навчально-організаційної діяльності Василя НУДНОГО та співробітників – Олени ТАТАРЕНКО, Людмили ХЛАНЬ, Ольги ЛИТВИНЕНКО, Івана ЗАДОРОЖКО, Артура ЧАСТАКОВА , Сергія САМОЙЛОВА.

Традиційно олімпіада з технологій (трудового навчання) складалася з теоретичного та практичного турів. Над оцінюванням робіт учасників працює фахове журі, до якого увійшли викладачі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» та досвідчені вчителі трудового навчання міста Кропивницького та області.

Дякуємо педагогам за підготовку учнів до випробувань олімпіади, а учасникам бажаємо подальших успіхів у творчих звершеннях.