Головна » Новини » ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства у 2023/2024 навчальному році

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства у 2023/2024 навчальному році

11 лютого 2024 року в дистанційній формі було проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, який передбачав участь учнів закладів загальної середньої освіти області 9-11 класів. Цього року перевірити свої навчальні досягнення, а також творчі здібності з правознавства, відповідно до квоти, могли 153 учасники.

.

.
Але безпосередню участь в олімпіаді взяли 95 учнів, а саме:
– 42 учні 9 класу;
– 25 учнів 10 класу;
– 28 учнів 11 класу.

Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора з навчально-організаційної діяльності Василя НУДНОГО та співробітники – Наталія ЧЕРТКОВА, Інна ВІДІБОРЕНКО, Ольга ЛИТВИНЕНКО, Артур ЧАСТАКОВ, Іван ЗАДОРОЖКО, Наталія ЧУЙ, а також голова журі – Євген СОБОЛЬ, ректор Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, доктор юридичних наук, заслужений працівник науки і техніки України.

До складу журі обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади включені викладачі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, методист науково-методичної лабораторії суспільно-гуманітарних і естетичних дисциплін КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», учителі закладів загальної середньої освіти області.

Учасникам олімпіади бажаємо професійних успіхів у вивченні та дослідженні правознавства, здоров’я, сили, наснаги. Нехай участь в олімпіаді стане початком нових досягнень, а успіхи і прагнення до знань будуть постійними супутниками.