Головна » Новини » ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, 2021/2022 н.р.

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, 2021/2022 н.р.

13 лютого 2022 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Олімпіада з хімії – це коло інтересів і захоплень, простір для реалізації знань, пізнання нового, розвитку нестандартного мислення, розкриття інтелектуального потенціалу; платформа, де плекають та зрощують таланти.

До випробовувань знань з хімії долучилося 90 учнів закладів загальної середньої освіти – 8 клас (28), 9 клас (18), 10 клас (23), 11 клас (21).  Відповідно до квоти взяти участь в олімпіаді мали 212 учасників.

Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: адміністрація Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка – проректор з наукової роботи Лілія КЛОЧЕК, декан факультету математики, природничих наук та технологій Тетяна ФУРСИКОВА, викладачі – Юлія  БОХАН, Оксана ТЕРЕЩЕНКО, студенти; адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора з навчально-організаційної діяльності Василя НУДНОГО та співробітники – Тетяна ЦІПЕРКО, Людмила ХЛАНЬ, Ольга ЛИТВИНЕНКО, Сергій САМОЙЛОВ, Оксана БОГДАНОВА, Андрій ДРОБІН.

Виражаємо слова вдячності членам журі, які відповідально, справедливо перевірили та оцінили роботи кожного учасника олімпіади.

Щиро дякуємо оргкомітету, членам журі, учасникам, керівникам команд та наставникам, які підготували учнів до інтелектуального змагання.

Бажаємо подальших успіхів у розв’язуванні хімічних завдань і вдалих виступів на олімпіадах, турнірах та конкурсах!