Головна » Новини » ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, 2021/2022н.р.

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, 2021/2022н.р.

29 січня 2022 року на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології.

Цього року перевірити свої знання з біології, відповідно до квоти, могли 212 учасників, але фактично було 138 (44 – 8 класів, 36 – 9 класів, 29 – 10 класів, 29 – 11 класів), що склало 65% від запланованої кількості, не з’явилося 75 учасників.

В олімпіаді взяли участь учні 44 територіальних громад і 3 закладів обласного підпорядкування. Не було учасників Вільшанської, Завалівської, Смолінської селищних громад;  Кетрисанівської та Тишківської  сільських громад, комунального закладу «Світловодська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 2 Кіровоградської обласної ради».

Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: адміністрація Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка – в.о. проректора з наукової роботи Лілія КЛОЧЕК, в.о. завідувача кафедри фізики, біології та методик їхнього навчання факультету математики, природничих наук та технологій Олександр ГУЛАЙ, доцент кафедри Ганна АРКУШИНА, викладачі кафедри Віталій ГУЛАЙ, Галина НАЙДЬОНОВА, студенти; адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора з навчально-організаційної діяльності Василя НУДНОГО, методистів науково-методичної лабораторії природничо-математичних дисциплін; учителі біології об’єднаних територіальних громад Кіровоградської області.

За результатами теоретичного та експериментального туру олімпіади найвищий рівень досягнень виявили учні: Кропивницької, Долинської, Світловодської, Маловисківської, Знам’янської, Новоукраїнської міських громад; Компаніївської та Олександрівської селищних громад, Попельнастівської та Перегонівської сільських громад.

Щиро дякуємо адміністрації та викладачам Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за створення належних умов для проведення олімпіади. Учасникам заходу бажаємо подальших успіхів та нових перемог.