Головна » Новини » ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії у 2023/2024 н.р.

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії у 2023/2024 н.р.

13 січня 2024 року в дистанційній формі було проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії, який передбачав участь учнів 10-х та 11-х класів закладів загальної середньої освіти області.

Цього року перевірити свої навчальні досягнення, а також творчі здібності з астрономії, відповідно до квоти, могли 102 учасника. Але безпосередню участь в олімпіаді взяли 34 учня, а саме:

– 8 учнів 10 класу;

– 26 учнів 11 класу. 

Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора
з навчально-організаційної діяльності Василя НУДНОГО та працівники – Ольга ЛИТВИНЕНКО, Іван ЗАДОРОЖКО, Людмила ХЛАНЬ та Сергій САМОЙЛОВ.

Високі результати, за оцінками фахового журі, показали учні комунального закладу «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради», Кропивницької, Долинської, Новомиргородської міських громад, а також Петрівської селищної громади.

Щиро вітаємо переможців та учасників ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії та зичимо всім учням успіхів, нових відкриттів і незгасного бажання пізнання глибин наук.