Головна » Новини » ХІІІ міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та виставка освіти за кордоном «World Edu»

ХІІІ міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та виставка освіти за кордоном «World Edu»

20-22 жовтня 2021 року в м. Києві проходила ХІІІ Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та виставка освіти за кордоном «World Edu», у роботі якої взяли участь працівники інституту.

На виставці було презентовано освітній простір та інноваційні досягнення національних закладів вищої освіти, наукових установ, професійно-технічної освіти та закладів загальної середньої освіти України із 21 регіону України, а також закордонних закладів освіти Литви, Греції, Чехії, Словаччини.

Широко представлено експозиції сучасного навчального обладнання і дидактичних засобів, електронного сучасного навчального інтерактивного і лабораторного обладнання, комплекси електронних освітніх ресурсів, систем дистанційного навчання, обладнання для STEM-освіти для осучаснення змісту освітнього процесу.

Наш інститут було представлено виставковою експозицією й конкурсними матеріалами на отримання почесного звання «ЛІДЕР ІННОВАЦІЙ В ОСВІТІ» для закладів вищої, передвищої, післядипломної професійної (професійно-технічної) освіти та в тематичній номінації «Природничо-математична освіта в контексті нового Державного стандарту базової середньої освіти: від знань до компетентностей».

За результатами участі у виставці інституту присвоєно почесне звання «ЛІДЕР ІННОВАЦІЙ В ОСВІТІ» за напрямом: упровадження інновацій щодо функціонування та вдосконалення системи внутрішнього забезпечення якості освітньої діяльності і якості вищої, передвищої, післядипломної освіти (авторський колектив: Половенко О.В., завідувач, та Побережець О.С., методист обласного навчально-методичного центру освітнього менеджменту та координації методичних формувань).

Нагороджено Золотою медаллю і дипломом конкурсна робота у тематичній номінації «Природничо-математична освіта в контексті нового Державного стандарту базової середньої освіти: від знань до компетентностей» (авторський колектив: Буртовий С.В., завідувач кафедри
 теорії і методики середньої освіти,  Скрипка Г.В., завідувач кафедри інформаційно-комунікаційних технологій та безпечного освітнього середовища, та Хлань Л.М., завідувач науково-методичної лабораторії природничо-математичних дисциплін).

Оргкомітет виставки відзначив керівництво інституту подяками «За плідну організаторську діяльність і вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти».

Працівники інституту також стали учасниками круглого столу «Цифрова освіта: виклики і відповіді» та майстер-класів «Технології та дизайн на основі Lego» і «Психолого-методичний супровід удосконалення професійної майстерності педагога в контексті запровадження Нової української школи».

Директор інституту Дмитрук В.І. подякував працівникам за якісну підготовку конкурсних матеріалів, привітав переможців конкурсів та від імені оргкомітету ХІІІ Міжнародної виставки вручив відповідно нагороди і дипломи вище згаданим працівникам.

Також  Віталій Іванович вручив Подяку оргкомітету Міжнародної виставки координатору з підготовки конкурсних робіт Голодюк Л.С., заступнику директора з науково-методичної діяльності КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського».