Головна » Новини » Інформація про семінар 27.09.2011 року

Інформація про семінар 27.09.2011 року

     Відповідно до наказу управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації від 28.12.2010 р. №589 «Про проведення обласних конференцій, семінарів, засідань творчих груп, занять шкіл творчого вчителя, педагогічної майстерності, майстер-класів у 2011 році» 27 вересня 2011 року в КОІППО імені Василя Сухомлинського відбувся семінар методистів районних, міських методичних кабінетів, центрів, відповідальних за проведення моніторингових досліджень та ЗНО з проблеми «Науково-методичне забезпечення впровадження тестових технологій оцінювання навчальних досягнень учнів. Досвід та перспективи роботи педагогів регіону». 

     Організатор заходу – Центр сучасних технологій оцінювання якості освіти.
      У семінарі взяли участь представники 18 районів (окрім Голованівського, Вільшанського, Новоукраїнського) та 4 міст області.
      Роботу семінару розпочала завідуюча Центром сучасних технологій оцінювання якості освіти Корж Л.Ф..
      Учасники мали можливість прослухати доповідь директора Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти Анісімова А.Ю. щодо підсумків проведення зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти, а також перспектив та орієнтирів ЗНО-2012.
      Методист організаційно-методичного відділу ОРЦОЯО Цвеклінська К.Г. у своєму виступі «Досвід ЗНО – 2011», звернула увагу, зокрема, на проблеми в оцінюванні екзаменаторами відкритої частини тестових завдань.
      Завідуюча відділу моніторингових досліджень Кирилюк А.П. виступила з темою «Моніторингові дослідження – інструмент підвищення якості освіти»:
      Ознайомила з результатами перших етапів обласних моніторингових досліджень, зокрема стану впровадження профільного навчання та рівня навчальних досягнень учнів 9-х класів, та окреслила перспективи проведення моніторингових досліджень у 2011/2012 н.р.
      Учасники семінару були ознайомлені з аналітичними матеріалами організації та проведення ЗНО-2011 року в Кіровоградській області.


Коментарів немає