Головна » Друкована продукція » 2018 » Система організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах загальної середньої освіти

Система організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах загальної середньої освіти

Система організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах загальної середньої освіти (з досвіду роботи закладів освіти області): [методичний посібник]. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2018. – 180 с.

Упорядник: Желєзнова Т.П., завідувач науково-методичної лабораторії основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та охорони праці комунального закладу «Кіровоградський обласний інституті післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського».

Система організації робот з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах загальної середньої освіти області узагальнює матеріали щодо організації роботи з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності, а саме: методичні рекомендації з розробки комплексних заходів, узагальнюючі схеми, таблиці, зразки локальних нормативних актів, інструкцій, пам’яток, що значно полегшать організацію безпечного освітнього процесу в цілому й безпосередньо в структурних підрозділах закладу та приміщеннях підвищеної небезпеки (харчоблок, котельня, пральня). Окремий розділ присвячений питанням проведення аудиту та моніторингу за станом охорони праці, безпеки життєдіяльності в закладі дошкільної освіти. Методичний посібник є практичною допомогою для директорів та відповідальних за організацію роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності в закладах освіти, а також для методистів методичних кабінетів (центрів) органів управління освітою районних державних адміністрацій, міських рад, об’єднаних територіальних громад у вирішенні питань організації роботи щодо збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу. Методичний посібник може бути використаний як науково-методичне забезпечення в організації безпечного освітнього процесу в системі освіти області.

Переглянути зміст