Головна » Новини » Курси підвищення кваліфікації вчителів історії

Курси підвищення кваліфікації вчителів історії

     У листопаді 2009 року відбулися курси підвищення кваліфікації вчителів історії, які викладають основи правознавства з проблеми «Сучасний урок правознавства. Науково-методичні аспекти викладання практичного права у 9-х класах та основ правознавства у до профільних та профільних класах». 
На курсах в ОІППО вчителі мають можливість не тільки підвищити свій теоретичний та практичний рівні, але й поспілкуватися з вчителями-практиками. Відповідно до плану курсів з сучасної методики викладання предмета виступив Заслужений вчитель України, автор підручника для 9 класу «Правознавство. Практичний курс» – Наровлянський О.Д. Він зупинився на питаннях:
     – структура, зміст та особливості нового підручника «Правознавство. Практичний курс» для 9 класу;
     – традиції та інновації в методиці викладання практичного права;
     – нове в законодавстві України.
     О.Д.Наровлянський надав методичні рекомендації з використання навчальних завдань при вивченні практичного курсу правознавства, ознайомив з посібниками, призначеними для використання в організації навчально-виховного процесу при вивченні практичного курсу, звернув увагу на практичну спрямованість курсу, проаналізував інтерактивні та традиційні методи навчання, які використовує вчитель у своїй роботі. Автор ознайомив слухачів з новими правовими нормами в галузях сімейного, земельного, цивільного, трудового, кримінального права та провів обговорення Проекту Конституції України, запропонованого Президентом України В.Ющенком.
     Слухачі курсів підвищення кваліфікації відмітили, що Наровлянський О.Д. – цікава, професійно підготовлена особистість, має магнетизм у спілкуванні зі своїми колегами, може надати вагому методичну допомогу вчителям правознавства. Співпраця з автором підручника була змістовною, цікавою і корисною для вчителів.

Общение в сети и чат без регистрации для леди и джентльменов.


Коментарів немає