Головна » Друкована продукція » 2017 » Інтенсифікація підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики (планіметрія)

Інтенсифікація підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики (планіметрія)

Ізюмченко Л. В., Ткаченко Л. А. Інтенсифікація підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики (планіметрія) / Л. В. Ізюмченко, Л. А. Ткаченко. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2017. – 100 с.

Посібник містить необхідний ілюстрований матеріал до теоретичної частини та практичну частину (приклади розв’язання задач, задачі для самостійного опрацювання), а також тестові завдання шкільного курсу геометрії з теми «Планіметрія», що допоможе більш раціонально розподілити час при підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання.

Завдання різнорівневі і включають всі основні типи тестів, які використовуються при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання.

Видання стане реальним помічником учням загальноосвітніх навчальних закладів та вчителям математики – для всіх, хто бажає систематизувати і повторити шкільний курс геометрії з даної теми та досконало, поглиблено і всебічно підготуватись до участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Завантажити