Головна » 2019 » Червень

Monthly Archives: Червень 2019

Педагогічний арт-пікнік «Світ без обмежень»

У рамках співпраці між кафедрою педагогіки, психології і корекційної освіти КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» і КЗ «Центр соціальної реабілітації (денного догляду) дітей з інвалідністю Фортечної районної у м. Кропивницькому ради», 21 червня 2019 року на базі Центру було проведено «Педагогічний арт-пікнік» за темою «Світ без обмежень». (більше…)

Аналітичні матеріали за підсумками участі школярів області у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів (2018/2019 н.р.)

У виданні містяться аналітичні матеріали про підсумки проведення обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, турнірів юних географів, юних інформатиків, юних істориків у 2018/2019 навчальному році.

Матеріали адресовані керівникам органів управління освітою райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, міських, селищних, сільських рад об’єднаних територіальних громад, завідувачам РМК (НМЦ), методистам, керівникам закладів освіти, учителям.

Завантажити

Літній Інтернет-марафон за системою «все включено» від Видавничої групи «Основа»!

Шановні освітяни, запрошуємо вас 25-26 червня 2019 року на Першу Всеукраїнську Інтернет-конференцію у форматі «Педагогічний стендап»! Два дні та 24 освітніх вебінари!

На цей раз працюватимемо за чотирма освітніми блоками:

  • математичні науки;
  • початкова освіта та НУШ;
  • природничі науки;
  • гуманітарні науки.

На кожному блоці розглядатимемо 6 найактуальніших тем! У вас є можливість замовити СЕРТИФІКАТ, у якому будуть зазначені всі ШІСТЬ тем обраного вами освітнього блоку: 12 академічних годин!

Участь в усіх вебінарах БЕЗКОШТОВНА! (більше…)

Засідання літературно-методичного клубу вчителів зарубіжної літератури

12 червня 2019  року проведено  засідання літературно-методичного клубу вчителів зарубіжної літератури. Нас гостинно зустрічав  культурно-освітній центр «Толока» селища Попельнасте Олександрійського району. (більше…)

Тренінг для вчителів української мови і літератури на тему “Як використати ситуативні завдання на уроках мови для зацікавлення та мотивації учнів”.

12 червня 2019 року на базі навчально-виховного комплексу “Кіровоградський колегіум-спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад-центр естетичного виховання” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області методистом науково-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін Котляренко Наталією Миколаївною був проведений тренінг для вчителів української мови і літератури на тему “Як використати ситуативні завдання на уроках мови для зацікавлення та мотивації учнів”.  У заході взяли участь 31 педагог  закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького. (більше…)

Про підсумки проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Зробимо життя безпечним!»

Наказ начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації від 07.06.2019 р. № 476-од «Про підсумки проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Зробимо життя безпечним!»

Тренінг для вчителів природничо-математичного циклу з проблеми «STEM – освіта: напрям інтеграції предметів природничо-математичного циклу»

06 червня 2019 року на базі комунального закладу “Навчально-виховне об’єднання “Загальноосвітня школа I-III ступенів №24 – центр дитячої та юнацької творчості “Оберіг” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” був проведений тренінг для вчителів природничо-математичного циклу з проблеми «STEM – освіта: напрям інтеграції предметів природничо-математичного циклу», який провели завідувач науково-методичної лабораторії природничо-математичних дисциплін Хлань Людмила Миколаївна та методист Ціперко Тетяна Вячеславівна. У заході взяли участь 25 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького. (більше…)

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості»

Вітаємо педагогічних працівників закладів позашкільної освіти області – переможців Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка-2019», заключний етап якого проходив з 4 по 6 червня 2019 року в місті Києві!

… Читати далі »

Семінар «Роль і місце методичних формувань у розвитку професійної компетентності вчителя інформатики»

05 червня 2019 року в комунальному закладі «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» відбувся семінар «Роль і місце методичних формувань у розвитку професійної компетентності вчителя інформатики». У семінарі взяли участь 34 представники методичних формувань з 28 районів (міст, ОТГ). Також вчителі інформатики мали можливість взяти участь в семінарі через підключення трьох точок підключення (Голованівський, Долинський, Петрівський райони) в режимі веб-конференції. (більше…)

Тренінг для учителів математики та фізики міста Кропивницького

05 червня 2019 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області відбувся тренінг для учителів математики та фізики з проблеми «Математичні методи розв’язання фізичних задач», який провели методисти науково-методичної лабораторії природничо-математичних дисциплін Ткаченко Любов Афанасіївна та Дробін Андрій Анатолійович. У заході взяли участь 25 педагогічних працівників різних закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького. (більше…)