Головна » 2015 » Червень

Monthly Archives: Червень 2015

Всеукраїнський науково-методичний семінар «Актуальні питання вивчення курсів духовно-морального спрямування»

 

22-23 червня 2015 року у Міністерстві освіти і науки України відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар «Актуальні питання вивчення курсів духовно-морального спрямування».
У заході взяли участь методисти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти з усіх регіонів України, зарубіжні освітяни, а також представники Громадської ради при МОН з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями. Від Кіровоградської області в семінарі взяла участь методист науково-методичної лабораторії з інклюзивного та інтегрованого навчання Місюня Л.В.

(більше…)

Про пропозиції щодо підвищення кваліфікації педагогічних кадрів у 2016 році

З метою забезпечення гарантованого Законом України «Про освіту» права педагогічних працівників на підвищення рівня професійної компетентності надсилаємо для організації відповідної роботи пропозиції КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» щодо курсів підвищення кваліфікації педагогічних кадрів та науково-методичних заходів у міжкурсовий період на 2016 рік (додатки 1, 2).

Завантажити лист

Про проведення Всеукраїнської науково-методичної конференції «Ідеї гуманної педагогіки та сучасна система інклюзивного навчання»

На виконання п. 83 додатка до наказу директора департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації від 08.12.2014 р. № 471 «Про проведення обласних науково-методичних заходів, конференцій, семінарів, засідань творчих груп, занять шкіл творчого вчителя, педагогічної майстерності, майстер-класів, тренінгів тощо у 2015 році» 29-30 вересня 2015 року відбудеться Всеукраїнська науково-методична конференція «Ідеї гуманної педагогіки та сучасна система інклюзивного навчання», яка присвячена 97-річчю від дня народження Василя Сухомлинського.

Заявки учасників конференції та тези їх доповідей (виступів), оформлені відповідно до інформаційного листа (додаток), необхідно не пізніше 15 вересня 2015 року надіслати на електронну адресу: koippo1@ukr.net .

Завантажити лист

Про підсумки обласного огляду освітніх блогів «Педагогічна блогосфера»

 

Наказ директора департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації від 04.06.2015 року № 241 «Про підсумки обласного огляду освітніх блогів «Педагогічна блогосфера»

Зустріч з авторами підручників для 4 класу

  В рамках курсів підвищення кваліфікації вчителів початкових класів
03 червня 2015 року була проведена творча зустріч з авторами підручників для 4 класів: «Математика» (авт. Оляницька Л.В.), «Природознавство» (авт. Грушинська І.В.), «Трудове навчання» (авт. Котелянець Н.В.), які проінформували про авторські концепції підручників, зошитів з друкованою основою для 4 класу та державними вимогами до рівня загальноосвітньої підготовки учнів початкової школи.

(більше…)