Головна » 2014 » Березень

Monthly Archives: Березень 2014

Урочисте закриття ХХХII Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання

 

28 березня 2014 року на базі державного навчального закладу «Кіровоградський професійний ліцей імені Героя Радянського Союзу О. С. Єгорова» Кіровоградської області відбулось урочисте закриття ХХХII Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

У фінальному етапі олімпіади брали участь 80 учасників, а разом з ними 29 керівників команд та 35 членів журі й оргкомітету, які завітали на Кіровоградщину  з усіх куточків країни. 

(більше…)

43-ій обласний зліт молодих учителів Кіровоградської області

 

27 березня відкрився 43-ій обласний зліт молодих учителів Кіровоградської області, присвячений відзначенню 75-річчя утворення Кіровоградської області, 95- річчю від дня народження І.Г. Ткаченка, 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка.

У рамках пленарного засідання у  сесійній залі Кіровоградської обласної ради відбулась зустріч учасників зльоту з керівниками та педагогічними працівниками області «Співпраця, творчість і довіра задля успіху».

(більше…)

Репортаж четвертого дня ХХХІI Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання

 

27 березня проведено виставку творчих робіт учнів-учасників ХХХІI Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання.

Пропонуємо вашій увазі фотозвіт виставки.

(більше…)

Репортаж третього дня ХХХІI Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання

  26 березня для учасників ХХХІI Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання було проведено гала-концерт «Театральна молодь креативного міста» в Кіровоградському академічному українському обласному музично-драматичному театрі імені М.Л. Кропивницького.

(більше…)

Репортаж другого дня ХХХІI Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання

  25 березня для керівників команд-учасників ХХХІI Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання була проведена екскурсія до Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського.

(більше…)

Репортаж першого дня ХХХІI Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання.

   24 березня розпочались конкурсні випробування учасників олімпіади, які проходять на базі комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 26 – дошкільний навчальний заклад – дитячий юнацький центр «Зорецвіт» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».Програма олімпіади включала проведення майстер-класів для керівників команд.

 

(більше…)

Про урочисте відкриття ХХХІI Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання

 
23 березня 2014 року на базі  державного навчального закладу «Кіровоградський професійний ліцей імені Героя Радянського Союзу О. С. Єгорова» відбулось урочисте відкриття ХХХІI Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання.
На гостинну Кіровоградщину завітали представники з Полісся і Слобожанщини, Донбасу і Криму, Закарпаття і Придніпрянщини, Галичини, Поділля і Прикарпаття. 

(більше…)

Загальна інформація про проведення постійно діючий семінар завідувачів (директорів) методичних кабінетів (центрів) відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій, міських рад.

   

18 березня 2014 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» відбувся обласний постійно діючий семінар завідувачів (директорів) методичних кабінетів (центрів) відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій, міських рад з проблеми «Науково-методичне забезпечення процесу підготовки педагогів до творчої діяльності як засобу підвищення якості освіти в регіоні».

 

 

(більше…)

Наказ директора департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації від 12.03.2014 № 112

     Наказ директора департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації від 12.03.2014 № 112″”Про проведення обласного ярмарку педагогічних ідей  «Інформаційно-комунікаційна компетентність педагогів як умова забезпечення якісної освіти»

Наказ директора департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації від 17.03.2014 року № 122

    Наказ директора департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації  від 17.03.2014 року № 122 “Про участь команд у ІV етапі   Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2013/2014 н.р.та керівників команд”