Головна » Новини » Всеукраїнський конкурс для дівчат «Чому я обираю STEM кар’єру?»

Всеукраїнський конкурс для дівчат «Чому я обираю STEM кар’єру?»

img_6283Центр «Розвиток КСВ» оголошує  старт нового конкурсу для дівчат     13 – 19 років «Чому я обираю STEM кар’єру?» в рамках програми “ДівчатаSTEM”. Партнер проекту –  компанія SAP.

Світ професій STEM захоплюючий і надихаючий, він відкриває нові можливості не лише для людей, які  працюють в них, але й для всієї країни. А чому саме кар’єра в STEM цікавить тебе? Розкажи нам і ти отримаєш можливіть виграти менторську підтримку від однієї з TOП-20 Надихаючих жінок у STEM. Все залежить лише від тебе!

У рамках Конкурсу ми пропонуємо оформити у вигляді творчої роботи твої плани щодо кар’єри в STEM. Творча робота може бути у вигляді есe, презентації або відеоролика.

  • Есе має бути надруковано шрифтом Times New Roman текстового редактору Word, розміром 14, на аркуші білого паперу формату А4 з міжрядковим інтервалом 1,5. Обсяг: до 2 друкованих сторінок формату А4.
  • Презентації мають подаватися у форматі *.ppt або *.pdf. Максимальна кількість слайдів – 15.
  • Відеоролики подаються у форматі *.avi, *.mp4 або *.mov. Відео повинно бути не довшим за 3 хвилини.

В конкурсі можуть брати участь дівчата 13 – 19 років.

Фіналістки конкурсу будуть запрошені до участі у фінальному заході у Києві, а переможниці отримають менторську підтримку від однієї з TOP-20 Надихаючих жінок у STEM з 01 лютого до 31 травня 2017 року.

Для участі у конкурсі необхідно  прислати творчу роботу та заповнену заявку на участь на ik@csr-ukraine.org до 15 грудня 2016 року.

Детальніше про умови конкурсу: http://csr-ukraine.org/projectevent/stem-career-contest/