Головна » Новини » «Синергія між суб’єктами розбудови освітнього простору Кіровоградської області»

«Синергія між суб’єктами розбудови освітнього простору Кіровоградської області»

10.02.2022 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» відбулося навчання за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників (семінар) за напрямом: «розвиток управлінської компетентності» з проблеми «Синергія між суб’єктами розбудови освітнього простору Кіровоградської області» в режимі онлайн.

З вітальним словом до учасників семінару звернувся директор КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Віталій ДМИТРУК, який вбачає реалізацію одного із важливих завданням сьогодні  –  сприяння професійному розвитку педагогічних працівників, їх психологічна підтримка та консультування.

Саме тому, важливим кроком на початку семінару стала процедура підписання Меморандуму із забезпечення партнерської взаємодії та виконання спільних завдань з Центрами професійного розвитку педагогічних працівників Кіровоградської області.

Відповідно до програми були опрацьовані актуальні питання теми та створено модель освітнього кластеру «Підготовка до нового 2022/2023 навчального року».

Детальніше за покликанням:  https://cutt.ly/oOCTzJN