Головна » Новини » Семінар-навчання із питань упровадження стандартів якості превентивної освіти, зокрема реалізації методики просвітницько-виховного та спортивно-оздоровчого проекту «Чесна гра»

Семінар-навчання із питань упровадження стандартів якості превентивної освіти, зокрема реалізації методики просвітницько-виховного та спортивно-оздоровчого проекту «Чесна гра»

  19-20 березня 2014 року на базі КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», КЗ «Навчально-виховне об’єднання № 6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кіровоградської міської ради та КЗ «Навчально-виховне об’єднання ліцей-школа-дошкільний навчальний заклад «Вікторія – П» Кіровоградської міської ради» було проведено семінар-навчання для вчителів основ здоров’я, фізичного виховання та педагогів-тренерів базових загальноосвітніх навчальних закладів із питань упровадження стандартів якості превентивної освіти, зокрема реалізації методики просвітницько-виховного та спортивно-оздоровчого проекту «Чесна гра». 

 У семінарі брали участь 27 учасників (із запланованих 30) – учителі основ здоров’я, фізичного виховання та педагоги-тренери базових загальноосвітніх навчальних закладів із питань упровадження стандартів якості превентивної освіти, зокрема реалізації методики просвітницько-виховного та спортивно-оздоровчого проекту «Чесна гра».

 

За мету було поставлено підведення підсумків упровадження стандартів якості превентивної освіти, зокрема реалізації методики просвітницько-виховного та спортивно-оздоровчого проекту «Чесна гра». 

Під час проведення семінару Желєзнова Т. П. виступила з питанням «Впровадження європейських стандартів превентивної освіти: планування та оцінка проектів Європейського Союзу та Глобального Фонду». Ткаченко С. В.- з питанням «FAIR PLAY-ЧЕСНА ГРА»: пре- та пост- тренінгові результати». Татарчук І. Ю. – з питанням «ЧЕСНА ГРА»: методи і форми групової роботи у системі роботи педагога-тренера». Тренери Жуфалаян В. О. та Зайченко С. І.- провели майстер-клас із впровадження методики просвітницько-виховного та спортивно-оздоровчого проекту «Чесна гра».

Кожен з учасників семінару мав можливість презентувати реалізацію методики просвітницько-виховного та спортивно-оздоровчого проекту «Чесна гра» у власній школі. Найактивніші з них були нагороджені кубком «ЧЕСНА ГРА» (за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ) та грамотою комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти  імені Василя Сухомлинського» за вагомий внесок у виховання дітей та молоді, формування в учнів позитивних соціальних цінностей та навичок здорового способу життя, спортивної поведінки, самоповаги, відповідальності, з метою заохочення творчої діяльності вчителів (наказ № 23 від 18.03.2014р.).

На завершення семінару провели круглий стіл: «Підведення підсумків реалізації методики проекту «Чесна гра» вчителями основ здоров’я, фізичного виховання та педагогами-тренерами базових загальноосвітніх навчальних закладів».

 


Коментарів немає