Головна » Новини » ІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2012»

ІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2012»

Шановні панове!

1-3 березня 2012 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться ІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2012».

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ» (Лист МОНмолодьспорту України № 1/9-231 від 31.03.11 р.).

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

До участі у виставці «Сучасні заклади освіти – 2012» запрошуються: навчальні заклади вищої освіти: університети, академії, інститути, коледжі, технікуми; професійно-технічні училища; загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї; позашкільні та дошкільні установи освіти; заклади післядипломної освіти, спеціалізовані курси, дистанційні центри навчання; академічні наукові установи; наукові та навчально-методичні центри навчання і виховання молоді; зарубіжні навчальні заклади, міжнародні організації та агенції; підприємства – виробники засобів навчання та представництва світових компаній-виробників; асоціації, фонди, видавництва навчально-методичної літератури.

Широкомасштабна експозиція виставки 2011 року представила 745 провідних навчальних закладів, підприємств, видавництв з 27 регіонів України, а також учасників з Росії, Аргентини, Швейцарії, Китаю, Словаччини та Польщі. Свої програми на виставці презентували Американські Ради з міжнародної освіти ACTR/ACCELS, Консультаційний центр освіти в США, Програми імені Фулбрайта в Україні, Німецька служба академічних обмінів (DAAD) та CampusFrance.

В церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь і оглянули експозицію Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Д.В.Табачник, Президент Національної академії педагогічних наук України В.Г.Кремень, Президент Національного центру «Мала академія наук України» С.О.Довгий, директор компанії «Виставковий Світ» С.В.Рудько, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий Світ» В. В.Сокол.

З більш детальною інформацією про виставку 2011 року можна ознайомитися в розділі «Підсумки».

Лист МОНмолодьспорту України
Умови участі
   Заява на участь 
   Додаткове обладнання та послуги
   Комплектація стандартних стендів
   Готелі

 


Коментарів немає