Головна » Новини » ІНФОРМАЦІЯ ПРО УЧАСТЬ В IV НАЦІОНАЛЬНІЙ ВИСТАВЦІ-ПРЕЗЕНТАЦІЇ “ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ”

ІНФОРМАЦІЯ ПРО УЧАСТЬ В IV НАЦІОНАЛЬНІЙ ВИСТАВЦІ-ПРЕЗЕНТАЦІЇ “ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ”

   16-18 жовтня 2012 року у виставковому центрі “ЕкспоПлаза” у Києві проходила IV Національна виставка-презентація “Інноватика в сучасній освіті”. На виставці були представлені 625 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукові та методичні центри, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, міжнародні установи і представництва, підприємства і бізнес-структури, що забезпечують галузь освіти засобами навчання. Національна виставка-презентація “Інноватика в сучасній освіті” продемонструвала досягнення вітчизняних навчальних закладів, тенденції розвитку освітньої сфери та можливості поліпшення якості освіти шляхом впровадження інноваційних технологій в освітнє середовище. 

Виставка традиційно поєднала у собі презентації освітніх проектів українських регіонів, актуальні пропозиції навчальних закладів та якісний обмін досвідом між освітянами країни. Також у ході виставки освітяни з різних регіонів країни змогли обмінятися досвідом реалізації освітніх проектів своїх навчальних закладів.

Кіровоградську область на виставці представляли завідувач науково-методичної лабораторії виховної лабораторії Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського Міцай Ю.В. та делегація Чечеліївської загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Петрівської районної ради на чолі з директором Позивай О.А.

У своїй доповіді “Здоров’язбережувальна діяльність педагогів Кіровоградщини: проблеми, пошуки, досвід” Міцай Ю.В. акцентувала увагу на роботу, що проводиться в Кіровоградській області зі здоров’язбереження, зокрема, в опорних школах, які працюють над створенням сучасної моделі навчального закладу – Школи сприяння здоров’ю.

Директор Чечеліївської загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Петрівської районної ради Позивай О.А. у виступі “Школа – територія здоров’я” ознайомила присутніх з діяльністю закладу як “Школи сприяння здоров’ю”. Крім того, зазначений навчальний заклад мав на виставці власний стенд, на якому демонструвалися напрями роботи “Школи сприяння здоров’ю”.

Варто відмітити, що Чечеліївська школа є одним із трьох по Кіровоградській області навчальних закладів, які є переможцями ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту сучасної моделі навчального закладу “Школа сприяння здоров’ю” в номінації “Загальноосвітній навчальний заклад”.

Фотозвіт з виставки.


Коментарів немає