Головна » Новини » Інструктивна нарада з питань підготовки до пробного тестування

Інструктивна нарада з питань підготовки до пробного тестування

Підготовка до сесії пробного тестування

ІНСТРУКТИВНА НАРАДА ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА ПУНКТИ ПРОБНОГО ТЕСТУВАННЯ 

25 лютого 2010 року на базі інституту за участю представників Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти проведено інструктивну нараду з відповідальними за пункти пробного тестування в Кіровоградській області. На нараді були присутні представники Бобринецького, Вільшанського, Гайворонського, Маловисківського, Новгородківського, Новоукраїнського районів, міст Олександрії та Кіровограда.  На порядку денному були розглянуті питання щодо особливостей пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2010 року, підготовки до його проведення, організації повторних інструктажів залучених педагогічних працівників т.ін. 
Заступник директора ОРЦОЯО Ремез Наталія Дмитрівна та начальник організаційно-методичного відділу ОРЦОЯО Пітик Любов Іллівна представили присутнім презентацію, розроблену відповідно до теми, провели роз’яснювальну роботу із вищезазначених питань.
Відповідальні за пункти пробного тестування отримали пакети з інструктивними матеріалами, що регламентують процедурні питання, та контейнери з тестовими зошитами.

Нагадуємо, що 13 та 20 березня 2010 року відбудеться сесія пробного зовнішнього незалежного оцінювання.
В області діятимуть 12 пунктів пробного тестування: чотири у м. Кіровограді й по одному в м. Олександрії, Світловодську, Бобринецькому, Вільшанському, Гайворонському, Маловисківському, Новгородківському, Новоукраїнському районах.
Пункти пробного тестування очікують зустріти до 3 тисяч учасників.

 

Общение в сети и чат без регистрации для леди и джентльменов.


Коментарів немає