Головна » Новини » Обласний постійно діючий семінар-звіт учителів основ здоров’я та педагогів-тренерів

Обласний постійно діючий семінар-звіт учителів основ здоров’я та педагогів-тренерів

  15-16 жовтня 2012 року, відповідно до плану роботи Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського, науково-методичною лабораторією основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та охорони праці (завідувач – Желєзнова Т.П., методист Ткаченкко С.В.), на базі КОІППО імені Василя Сухомлинського, Бобринецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 імені П.П.Шумилова Бобринецької районної ради – проведено обласний постійно діючий семінар-звіт учителів основ здоров’я та педагогів-тренерів, які впроваджують превентивні проекти: «Шкільна програма з профілактики вживання тютюну, алкоголю і наркотиків (ХОУП)», «Школа проти СНІДу» та «Захисти себе від ВІЛ».

В ході семінару було поставлено завдання ознайомитися з впровадженням у навчальний процес сучасних навчально-методичних і дидактичних матеріалів та програмним забезпеченням навчання при викладанні превентивних проектів  «Шкільна   програма з профілактики вживання тютюну, алкоголю і наркотиків (ХОУП)» та «Школа проти СНІДу».

За планом роботи заслухали виступи методиста   районного методичного кабінету Луценко А. І., директора Бобринецької ЗШ І-ІІІ ступенів №5 Богданову А. Є., заступника директора з навчальної роботи Бобринецької ЗШ І-ІІІ ступенів №5 Залуженко Т. В., заступника директора з виховної роботи Бобринецької ЗШ І-ІІІ ступенів №5 Кривошею Л. П.  

Всього були присутні 58 педагогічних працівника – вчителі основ здоров’я та безпеки життєдіяльності, педагоги-тренери, які впроваджують превентивні проекти «Шкільна   програма з профілактики вживання тютюну, алкоголю і наркотиків (ХОУП)» та «Школа проти СНІДу». Відвідали та зробили аналіз уроків з впровадження превентивного проекту «Шкільна програма з профілактики вживання тютюну, алкоголю і наркотиків (ХОУП)», вчитель Бобринецької ЗШ І-ІІІ ступенів №5 Богданова С. О. і Безсонова Г. В., та з впровадження превентивного проекту «Школа проти  СНІДу» вчитель Бобринецької   ЗШ І-ІІІ ст. №5 Єрмоленко Т.В.

На завершення заслухали інструктивно-методичні рекомендації завідувача та методиста науково-методичної лабораторії основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та охорони праці  КОІППО імені Василя Сухомлинського Желєзнової Т.П., Ткаченко С.В. щодо результативності впровадження  превентивних проектів «Школа проти СНІДу» та «ХОУП».

Учасники семінару висловлюють щиру вдячність за високий професіоналізм, рівень підготовки, творчий підхід в організації та проведенні  заходів педагогічному колективу Бобринецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 імені П.П.Шумилова Бобринецької районної ради, відділу освіти Бобринецької районної державної адміністрації й методичному кабінету відділу освіти.



Коментарів немає