Головна » Новини » МЕТОДИЧНИЙ МІСТ

МЕТОДИЧНИЙ МІСТ

   

9 квітня 2014 року на базі Куколівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа I-III ступенів – дошкільний навчальний заклад» Олександрійської районної ради відбувся методичний міст між вчителями основ здоров’я, педагогами-тренерами превентивних проектів «Захисти себе від ВІЛ», «ХОУП» Олександрійського та Петрівського району.

За мету було поставлено ознайомити присутніх з методикою впровадження інформаційно-комунікаційних та здоров’язберігаючих технологій освіти в навчально-виховному процесі з першого року навчання. 

 У ході проведення методичного мосту головні тенденції щодо реалізації превентивних проектів окреслили у своїх виступах головний спеціаліст відділу освіти Олександрійської районної ради С. Михайленко, директор Куколівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа I-III ступенів – дошкільний навчальний заклад» Олександрійської районної ради Ю. Панасенко, методист Олександрійського РМК І. Федоренко, завідувач науково-методичної лабораторії основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та охорони праці КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Т. Желєзнова.

Учасники методичного мосту відвідали урок-тренінг з основ здоров’я «Трикутник Вогню» – педагог-тренер В. Жуфалаян, та побували на занятті гуртка ЗСЖ «Толерантність та повага до вибору інших» – керівник гуртка В. Жуфалаян.

На завершення було проведено круглий стіл, під час якого учасники обмінялися досвідом й подякували один одному за співпрацю.

 

 

 
 

  

 

 


Коментарів немає