Головна » Новини » Курси заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи

Курси заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи

     Терміни курсів: 10.01 -21.01.2011
     Науковий керівник курсів: Кендюхова А.А.
     Керівник курсів: Ткаченко В.П.

     Програма практичного заняття на базі навчально-виховного об’єднання: «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – ліцей № 19 – позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» 

     Проблема: Організаційно-педагогічна та управлінська діяльність адміністрації школи з розвитку творчого потенціалу учнів і педагогічного колективу, забезпечення якісної освіти в умовах творення інформаційного середовища 
     Мета: Ознайомити слухачів курсів з досвідом організаційно- педагогічної, управлінської діяльності адміністрації школи з питань забезпечення якісної освіти, розширити знання про умови створення шкільного інформаційного середовища, сприяти підвищенню професійної компетентності заступників директорів з навчально-виховної роботи  

     1. Організація управлінської діяльності, навчально-виховного процесу, позакласної та позашкільної роботи в умовах творення інформаційного середовища.
     Шаров Ю.М.
     2. Шляхи впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховний процес. Фрагменти інтегрованого уроку інформатики та німецької мови, уроку художньої культури, їх аналіз.
     Шаров Ю.М.
     Жарська Л.М.

     3. Педагогічна майстерність учителя як результат ефективної управлінської діяльності з підтримки творчих надбань педагога.
     Жарська Л.М.
     4. Відвідування та аналіз уроків.
     Жарська Л.М.
     Ткаченко В.П.

     5. Обдарований педагог – обдаровані діти. Система роботи з обдарованими та здібними учнями (творча група). Організація учнівського самоврядування. Школа лідерів.
     Жарська Л.М
     Ткаченко В.П.

   


Коментарів немає