Головна » Новини » Загальна інформація про проведення навчання, підвищення кваліфікації та перевірку знань з питань безпеки життєдіяльності

Загальна інформація про проведення навчання, підвищення кваліфікації та перевірку знань з питань безпеки життєдіяльності

  З 13 січня 2014 року по 17 січня 2014 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» проводилось навчання, підвищення кваліфікації та перевірка знань з питань безпеки життєдіяльності спеціалістів з охорони праці, безпеки життєдіяльності відділів (управлінь) освіти.

 

Навчання проводилося дистанційно. Обсяг навчального плану – 36 годин. Перший етап навчання проходив з 13 січня 2014 року по 15 січня 2014 року – самостійне опрацювання тем, другий етап – з 16 січня 2014 року по 17 січня        2014 року – семінар-навчання, підвищення кваліфікації та перевірка знань.
За мету було поставлено надання методичної допомоги та перевірка знань щодо організації роботи з питань безпеки життєдіяльності, охорони праці, пожежної і радіаційної безпеки, дорожнього руху, санітарної гігієни, цивільного захисту та дій у надзвичайних ситуаціях.
В ході навчання були лекції провели:
Орлова Галина Миколаївна – «Цивільний захист»;
Мудрян Тетяна Юріївна  «Організація роботи з безпеки життєдіяльності в закладах освіти області»;
Борщ Наталія Миколаївна – «Гігієна праці та санітарія»;
Тарасенко Валерій Миколайович – «Правові та організаційні основи охорони праці»;
Желєзнова Тетяна Петрівна – «Профілактика побутового травматизму»;
Подплетня Розалія Станіславівна – «Організація роботи з охорони паці, безпеки життєдіяльності в навчальних закладах області».
По завершенню навчання було проведено перевірку знань за участю представників: департаменту освіти і науки облдержадміністрації, комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», територіального управління Держгірпромнагляду в Кіровоградській області, територіального управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Кіровоградській області, Головного управління Держсанепідслужби в області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментарів немає