Головна » Новини » Загальна інформація про проведення курсів підвищення кваліфікації вчителів основ здоров’я та безпеки життєдіяльності

Загальна інформація про проведення курсів підвищення кваліфікації вчителів основ здоров’я та безпеки життєдіяльності

   З 29 жовтня по 9 листопада 2012 року на базі Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського навчально-методичним кабінетом основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та охорони праці (завідувач – Желєзнова Т.П., методист Ткаченко С.В.) проводились курси  підвищення кваліфікації вчителів основ здоров’я та безпеки життєдіяльності. 

 

Курси відбувались згідно з  затвердженим планом, який складено відповідно до навчальних модулів: соціально-гуманітарний, професійний, діагностико-аналітичний.

Всього на курсах було зареєстровано 36 слухачів. Проблема: «Застосування технологій активного навчання як фактор розвитку та реалізації творчого потенціалу фізично розвиненої особистості»

Заняття проводились як у Кіровоградському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського, так і за межами, а саме: на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області.

На курсах було організовано навчання на засадах розвитку життєвих навичок, у якому брала участь вся група. Відгуки слухачів були схвальними. Стосовно лекторського складу, який був запропонований слухачам, всім було надано оцінку, яка відобразилася у вихідній анкеті слухача курсів учителів основ здоров’я та безпеки життєдіяльності. Слід відзначити, що найбільш високу оцінку отримали викладачі: Гельбак А.М., Желєзнова Т.П.,  Калініченко Н.А., Ціперко Т.В., Бурлака Л.Г. 

Пропозиції слухачів:

збільшити терміни курсів;

збільшити кількість практичних занять;

обладнати тренінговий кабінет на базі Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського;

зменшити кількість завдань для залікової роботи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментарів немає