Головна » Новини » Географічні новини

Географічні новини

     В квітні місяці, під час проходження курсів підвищення кваліфікації вчителів географії відбулася презентація навчального посібника з фізичної географії Олександрівського району з такою чудовою назвою «Стежинами рідного краю».
     Це може послужити добрим прикладом для створення подібних посібників у кожному регіоні. Оскільки кожний з Вас має що розказати про свій чудовий рідний край, цим самим прививаючи любов до нього. Весь посібник пронизаний любов’ю авторів закоханих у рідний край – свою малу Батьківщину.
     Авторами цього посібника, обсягом 335 сторінок з високоякісними поліграфією, папером, обкладинками, кольоровими ілюстраціями і змістом, є Безсмола Тетяна Іванівна, вчитель географії Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 та Кузик Борис Миколайович, доктор наук, професор, член кореспондент Російської Академії Наук.
     Цей посібник створено не лише для школярів та вчителів географії. Його можуть прочитати як мешканці Олександрівщини, Кіровоградщини, так і всієї України, та взяти з нього те, що йому найбільше до вподоби. А брати є що!


Коментарів немає