Головна » Новини » ВІТАЄМО О.ЖОСАНА З ПЕРЕМОГОЮ

ВІТАЄМО О.ЖОСАНА З ПЕРЕМОГОЮ

 

Вітаємо Олександра Жосана зі здобуттям срібного диплому у конкурсі на кращу доповідь на  VII Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні проблеми розвитку людського суспільства»

     21-28 липня 2011 року пройшла VII Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні проблеми розвитку людського суспільства», організаторами якої виступили: Міжнародна Академія Наук і вищої освіти (Великобританія), Всеукраїнський Академічний Союз (Україна), Національний болонський центр (Україна), Міжнародний торгівельно-промисловий союз (Великобританія), Американський міжнародний комерційний арбітражний суд (США). Конференція проводилася відразу у двох містах: Одесі (Україна) та Лондоні (Великобританія) в заочно-інтерактивній формі та була присвячена біологічним, педагогічним та психологічним наукам. 
      Географія конференції за кількістю країн побила всі рекорди, адже наукове співтовариство міжнародних конференцій на цей раз охопило Україну, Росію, Грузію, Казахстан, Естонію, Узбекистан, Вірменію, Молдову та Азербайджан, а загальна кількість доповідей склала 72 на 12 різних тем. Кращі доповіді та їх автори були відзначені спеціальними дипломами – золотим, срібним та бронзовим, а також спеціальними, за окремими секціями.
      Срібний диплом на конференції отримав старший викладач кафедри педагогіки і психології КОІППО імені Василя Сухомлинського Олександр Жосан. Вітаємо колегу з успіхом!
      Адміністрація, профспілковий комітет, кафедра педагогіки і психології


Коментарів немає