Головна » Новини » Cемінар-практикум для фасилітаторів програми Intel® «Шлях до успіху»

Cемінар-практикум для фасилітаторів програми Intel® «Шлях до успіху»

       4 квітня 2012 року на базі Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського відбувся cемінар-практикум для фасилітаторів програми Intel® «Шлях до успіху».

      Більшість учасників тренінгу успішно реалізовують програму у своїх закладах, тому брали активну участь у всіх запропонованих інтерактивних вправах і дискусіях, аналізі проблем і перспектив ефективного впровадження програми Intel «Шлях до успіху» в Кіровоградській області.
      Методист лабораторії інформаційних технологій освіти Ганна Скрипка розкрила питання шляхів професійного зростання фасилітаторів.
      Активно обговорюваним став виступ Ірини Заніздри, спостерігача програми, яка висвітлила роль і місце внутрішнього моніторингу в підвищенні рівня ефективності діяльності фасилітаторів.
      Особливий інтерес викликало обговорення вимог Всеукраїнського конкурсу есе «Моя історія успіху» та Всеукраїнського конкурсу проектів «Наш проект для спільноти». Для цього координатор програми в області, завідувач навчально-методичного кабінету інформатики, Марина Чала використала метод П’яти груп запитань.
Не залишила байдужою і презентація власної скарбнички ідей найактивнішими фасилітаторами області.
      Всі учасники семінару-практикуму підкреслили, що навчання було цікавим і корисним:
      • «Все продумано і здійснено на високому професійному рівні».
      • «Під час семінару- практикуму були отримані безцінні знання, які обов’язково буду використовувати не тільки у викладанні курсів програми, а також і на уроках. Дізналася про ряд нових ігрових форм включення в активну пізнавальну діяльність».
      • «Неймовірно, яскраво, пізнавально, цікаво, незвично, натхненно, цікаво, перспективно!»
      • «Добре, але мало».
      • « Здорово! Щиро дякую! Дізналась силу-силенну корисного, багато зрозуміла. Намітила план по подальшому саморозвитку та впровадженню цікавих ідей. Хочу спробувати себе у конкурсах»

     Фотоальбом

     Детальніше про програму

     Програма семінару


Коментарів немає