Головна » Новини » МОНІТОРИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЩОДО ФОРМУВАННЯ В УЧНІВ 5-Х ТА 11-Х КЛАСІВ ЗАГАЛЬНООСВТІНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ СВІТОГЛЯДНИХ І ЗАГАЛЬНОКУЛЬТУРНИХ УЯВЛЕНЬ ПР НЕБЕСНІ ТІЛА ТА ВСЕСВІТ У ЦІЛОМУ

МОНІТОРИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЩОДО ФОРМУВАННЯ В УЧНІВ 5-Х ТА 11-Х КЛАСІВ ЗАГАЛЬНООСВТІНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ СВІТОГЛЯДНИХ І ЗАГАЛЬНОКУЛЬТУРНИХ УЯВЛЕНЬ ПР НЕБЕСНІ ТІЛА ТА ВСЕСВІТ У ЦІЛОМУ

Відповідно до наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від 27.03.2009 року № 120 «Про проведення моніторингового дослідження щодо формування в учнів 5-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів світоглядних і загальнокультурних уявлень про небесні тіла та Всесвіт в цілому» 7 квітня 2009 року в Кіровоградській області відбулося моніторингове дослідження. 
Наказом було затверджено репрезентативну вибірку 65-ти навчальних закладів області. Учасниками дослідження стали 1924 учня 5-х класів (21% від загальної кількості п’ятикласників області) та 1777 учнів 11-х класів (20% від загальної кількості одинадцятикласників області).
Працівниками відділу моніторингу якості освіти та залученими методистами зі структурних підрозділів КОІППО імені Василя Сухомлинського в короткий термін було оброблено 3701 анкету учнів та 132 анкети педагогічних працівників, які викладають природознавство у 5-х та астрономію у 11-х класах загальноосвітніх навчальних закладів, визначених для моніторингу.
Результати виконання завдань моніторингового дослідження надіслані до Міністерства освіти і науки України вчасно та в повному обсязі.


Коментарів немає