Головна » Новини » Підсумки проведення 4 етапу ХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Підсумки проведення 4 етапу ХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

    29 січня 2011 року на базі Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу гуманітарно-естетичного профілю (гімназія-інтернат школа мистецтв) відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ІІІ (обласного) етапу ХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
   Цілком закономірно, що саме в цей день ось уже 11 рік поспіль завершує свій вивірений марш Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, щоразу збільшуючи коло прихильників та послідовних шанувальників української мови, культури, духовності.
   Цей конкурс – не тільки дорогоцінне свідчення інтересу підростаючого покоління до державної мови, а й промовиста ознака громадянської зрілості тих, хто вже завтра прийде в усі сфери життя нашої країни. А водночас це і високий показник національної зрілості меценатів, які взяли на себе фінансову відповідальність за долю престижного і популярного турніру. 
    Завершився останній, четвертий етап грандіозного мовного проекту, в якому взяли участь учні та студенти навчальних закладів області. 
    Конкурс є яскравим взірцем співпраці громадських організацій та державних структур. 
   

Коментарів немає