Головна » Друкована продукція » 2022 » Впровадження інноваційних технологій у викладанні хімії у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Впровадження інноваційних технологій у викладанні хімії у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Тетяна ЦІПЕРКО, Надія СІЛЬВЕЙСТРУК. Впровадження інноваційних технологій у викладанні хімії у закладах професійної (професійно-технічної) освіти : [методичний посібник] / ЦІПЕРКО Тетяна, СІЛЬВЕЙСТРУК Надія. –  Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2022. – 100 с.

Посібник укладений на основі чинної програми з хімії для 10 класу (рівень стандарту) закладів загальної середньої освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 23.10.2017 року № 1407. У поданих матеріалах описано значимість інноваційних технологій, застосування їх в системі професійної (професійно-технічної) освіти. Методичний посібник містить теоретичний і дидактичний матеріал до уроків, приклади використання інновацій, цифрових інструментів для навчання онлайн і офлайн, розробки уроків з хімії.

Рекомендовано для викладачів хімії закладів професійної (професійно-технічної) освіти, учителів хімії закладів загальної середньої освіти.

Завантажити