Головна » Друкована продукція » 2013 » Проектування сучасного уроку та його ІТ-контенту. Випуск 2

Проектування сучасного уроку та його ІТ-контенту. Випуск 2

Проектування сучасного уроку та його ІТ-контенту. Випуск 2 : метод. посіб. / за наук. ред. Л. Голодюк. – Кіровоград: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2013. – 76 с.

У посібнику вміщено роботи переможців та лауреатів обласного методичного огляду-конкурсу «Проектуваня ІТ-контенту сучасного уроку». Змістове наповнення посібника дає повне уявлення про організаційні, технологічні, методичні аспекти проектування як уроку, так і його навчального наповнення.

Розкриття питань: методичної ефективності використання ІТ-контенту як засобу формування та вдосконалення предметної компетентності учнів на уроці; методичної ефективності використання ІТ-контенту як засобу організації і забезпечення самостійної навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроці; розробка ІТ-контенту уроку з використанням програмного забезпечення SMART Notebook для організації інтерактивної взаємодії на занятті й наведені приклади уроків дозволять вчителю розробити та провести результативний урок з доцільним інформаційно-технологічним наповненням.

Для науково-педагогічних, педагогічних, методичних працівників.

Завантажити