Головна » Друкована продукція » 2013 » Кіровоградщині – 75: Розробки уроків і позакласних заходів для проведення Першого уроку в 2013/2014 навчальному році

Кіровоградщині – 75: Розробки уроків і позакласних заходів для проведення Першого уроку в 2013/2014 навчальному році

Кіровоградщині – 75: Розробки уроків і позакласних заходів для проведення Першого уроку в 2013/2014 навчальному році: [методичний посібник] / Укладачі: Ю.В. Міцай, Ю.С. Митрофаненко, С.М. Пляка, Н.С. Черткова. – Кіровоград: …, 2013. – 248 с.

Методичний посібник містить матеріали досліджень сторінок історії Кіровоградщини: заселення та формування території області, особливості її територіально-адміністративного устрою. Вагомою складовою видання є розробки уроків та позакласних заходів для проведення Першого уроку в 2013/2014 навчальному році, присвяченого 75-й річниці утворення Кіровоградської області. Тематика та зміст запронованих матеріалів різняться структурою, вибором методичних прийомів і форм роботи. Їх зміст зорієнтований на пізнання історії рідного краю, розвиток почуття регіонального патріотизму.

Посібник адресований педагогам, працівникам методичних служб, краєзнавцям і музеєзнавцям, керівникам гуртків, учнівській молоді та батьківській громадськості, усім, хто зацікавлений у популяризації регіональної історії в освітніх закладах області.

Завантажити