Головна » Новини » Всеукраїнська серпнева конференція

Всеукраїнська серпнева конференція

19 серпня 2019 року Міністерством освіти і науки України було організовано Всеукраїнську серпневу конференцію «Нова Українська Школа: виклики та перспективи освітньої реформи». Захід відбувся у приміщенні НСК «Олімпійський». У рамках конференції проведено загальну дискусію щодо майбутнього реформування української освіти, а також різнопланові панелі: про результати першого року НУШ та підготовку до 2019/2020 навчального року, стандарт базової середньої освіти НУШ, педагогіку партнерства, інклюзію, фінансування освіти, розвиток професійної та педагогічної освіти тощо. У ході заходу також працювала виставка обладнання та навчальних матеріалів, було представлено електронні підручники і нові підходи до шкільного харчування.

Слід зауважити, що під час заключної сесії відбулося нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України та Нагрудним знаком «За особливі заслуги перед Українським народом» вчителя основ здоров’я Петрівської загальноосвітньої школи І ступеня, філії комунального закладу «Петрівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Петрівської районної ради Кіровоградської області – Гридасової  Ірини Ігорівни.

Ірина брала участь у фінальному етапі заключного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» і зайняла 3 місце у номінації «Основи здоров’я».

Від щирого серця радіємо успіху нашої колеги, яка в котрий раз довела, що завдяки творчості і наполегливості ми розвиваємося і досягаємо перемоги! Бажаємо реалізувати Ірині Ігорівні всі намічені цілі у справі впровадження такого цікавого, нестандартного, креативного і сучасного предмета «Основи здоров’я»!  Нехай кожен робочий день буде забарвлений натхненням, працьовитістю і оптимістичним настроєм!

Інформацію підготувала: завідувач НМЛ основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та охорони праці Желєзнова Тетяна Петрівна.