Головна » Новини » Тренінг для вчителів української мови і літератури на тему “Як використати ситуативні завдання на уроках мови для зацікавлення та мотивації учнів”.

Тренінг для вчителів української мови і літератури на тему “Як використати ситуативні завдання на уроках мови для зацікавлення та мотивації учнів”.

12 червня 2019 року на базі навчально-виховного комплексу “Кіровоградський колегіум-спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад-центр естетичного виховання” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області методистом науково-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін Котляренко Наталією Миколаївною був проведений тренінг для вчителів української мови і літератури на тему “Як використати ситуативні завдання на уроках мови для зацікавлення та мотивації учнів”.  У заході взяли участь 31 педагог  закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького.

Завданням тренінгу було формування умінь використовувати інформацію із різних сфер, необхідних для життя, та моделювання ситуативних пізнавально-дослідницьких завдань.

Учасники заходу познайомилися із новими шляхами створення інформаційно-мовного середовища для зацікавлення та мотивації учнів.

Під час тренінгу для формування умінь кооперації, комунікації, креативності використовувалися різні форми роботи у змінних групах, визначалися засоби «занурення» у ситуацію, моделювалися ситуативні завдання, представлялися нові освітні продукти.

Дякую за активну роботу всім учасникам тренінгу.

Інформацію підготувала методист НМЛ гуманітарно-естетичних дисциплін  КЗ  «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Котляренко Н.М.