Головна » Новини » Тренінг для вчителів природничо-математичного циклу з проблеми «STEM – освіта: напрям інтеграції предметів природничо-математичного циклу»

Тренінг для вчителів природничо-математичного циклу з проблеми «STEM – освіта: напрям інтеграції предметів природничо-математичного циклу»

06 червня 2019 року на базі комунального закладу “Навчально-виховне об’єднання “Загальноосвітня школа I-III ступенів №24 – центр дитячої та юнацької творчості “Оберіг” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” був проведений тренінг для вчителів природничо-математичного циклу з проблеми «STEM – освіта: напрям інтеграції предметів природничо-математичного циклу», який провели завідувач науково-методичної лабораторії природничо-математичних дисциплін Хлань Людмила Миколаївна та методист Ціперко Тетяна Вячеславівна. У заході взяли участь 25 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького.

Метою тренінгу було ознайомлення педагогів з напрямами впровадження інноваційних технологій STEM-навчання в освітній простір.

Учасники даного заходу познайомилися з інноваційною STEM- технологією, особливостями впровадження напрямів STEM-освіти в навчальних закладах та шляхами підвищення ефективності інновацій, дізнались про актуальність розвитку STEM-освіти у світі та Україні.

Під час тренінгу учасники працювали в групах і мали можливість спроектувати STEM-уроки, а саме інтегрвані уроки як особлива форма STEM-навчання; розробляли і спільно створювали STEM-проекти; презентували STEM –екскурсії та розв`язували прикладні та практико-орієнтовані задачі.

Дякуємо всім учасникам тренінгу за активну роботу.

Інформацію підготувала завідувач НМЛ природничо-математичних дисциплін КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського»
 Хлань Людмила Миколаївна