Головна » Новини » ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської та іспанської мов

ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської та іспанської мов

25 лютого 2023 року на Кіровоградщині відбувся ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської та іспанської мов, у яких взяли участь  відповідно 108 та 7 учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти області. З них призові місця отримали 58 школярів.

Обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з іноземних мов відбувся на належному організаційному рівні. Відповідно до вимог МОН України щодо структури змагань, регламенту їх проведення, змісту і характеру завдань та критеріїв і норм оцінки їх виконання, олімпіади з іноземних мов проходили за чотирма турами: творча письмова робота, аудіювання, читання й говоріння. Учасники виконували завдання дистанційно в асинхронному (творча письмова робота, аудіювання, читання) та синхронному (говоріння на платформі GoogleMeet) режимах. До кожного туру були розроблені та надані чіткі інструкції щодо алгоритму виконання завдань. Тестові завдання, що мали на меті виявити ступінь сформованості комунікативної компетенції учнів у сприйманні мови на слух, зоровому сприйманні, усному та письмовому продукуванні, відповідали віковим особливостям учнів та їх інтересам, були адаптовані до європейських освітніх стандартів з іноземних мов.

Щиро вітаємо переможців та учасників ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської та іспанської мов, бажаємо й надалі зростати інтелектуально і творчо, відкриваючи світ через вивчення іноземних мов! Висловлюємо щиру вдячність усім учителям, які готували учнів до змагань, зичимо, щоб супутниками всіх починань були успіх і вдача!